Αμπιντάλ: «Ο Νεϊμάρ θα είχε γυρίσει, αλλά ο Μπαρτομέου επέλεξε Γκριεζμάν»

Ο Νεϊμάρ έχει «μεροκάματο» 100.000 ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ έλυσε τη σιωπή του μετά την απομάκρυνση από το διοικητικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας την προσωπική επιλογή Μπαρτομέου για Γκριεζμάν που «χάλασε» την επιστροφή του Νεϊμάρ. Τι δήλωσε για το επεισόδιο με τον Μέσι.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να πλησιάζει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2026. Ωστόσο, λιγότερο από δύο χρόνια πριν, βρισκόταν με το ενάμισι πόδι πίσω στο «Καμπ Νόου». Αυτό αποκάλυψε ο Ερίκ Αμπιντάλ, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόλυσή του από τη θέση διευθυντή ποδοσφαίρου/τεχνικού γραμματέα της Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, μετά την ταπεινωτική οκτάρα από τη Μπάγερν Μονάχου. Μιλώντας στην «Telegraph», ο πάλαι ποτέ παίκτης των Μπλαουγκράνα και του Ολυμπιακού χαρακτήρισε επιλογή του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, μια απόφαση που αυτόματα «χάλασε» την κλεισμένη επιστροφή του Νέι στη Βαρκελώνη.

«Πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, πήγα στο Παρίσι για να μιλήσω με τον Λεονάρντο, πίστευα ότι θα μπορούσαμε να τον υπογράψουμε. Το πιστεύω 100% ότι ο Νεϊμάρ θα είχε επιστρέψει, αλλά ο πρόεδρος στο τέλος προτίμησε να υπογράψουμε τον Γκριεζμάν». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Λιονέλ Μέσι, με αφορμή δηλώσεις του που εξέθεταν τους παίκτες για την αποπομπή του Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είχαμε μια έντονη κουβέντα, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα γιατί ήταν ειλικρινής, ήμουν άνετος διότι ήταν ο μόνος παίκτης που μου μίλησε έτσι. Ποτέ δεν είπα ότι μου ζήτησε να απολύσω τον Βαλβέρδε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X