Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μίλτος Τεντόγλου

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μίλτος Τεντόγλου

Πέρασαν δέκα ημέρες από την επέμβαση στο γόνατό του και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος άρχισε και πάλι να γυμνάζεται...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη του προπόνηση, μετά την επέμβαση στο γόνατό του, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ο Μίλτος Τεντόγλου. Ουσιαστικά, ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος σε κλειστό και ανοικτό στίβο, άρχισε από σήμερα την προετοιμασία του για τους αγώνες του καλοκαιριού.

Στις 12 Μαρτίου, ο νεαρός άλτης από τον Γρεβενά υποβλήθηκε σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα, για αποκατάσταση τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο.

Την επέμβαση έγχυσης βλαστοκυττάρων πραγματοποίησαν ο Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Metropolitan Hospital Διονύσης Χίσσας και ο ορθοπαιδικός χειρουργός Βασίλης Ζώης.

Ύστερα από δέκα ημέρες ο Τεντόγλου επέστρεψε στις προπονήσεις, με δρομικές ασκήσεις, τρέξιμο, ενώ παράλληλα συνέχισε την αποθεραπεία του. Μετά και την πραγματοποίηση του πρώτου στόχου του για το 2021, που ήταν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν, ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του μήκους όλων των εποχών στρέφει το βλέμμα του προς… το Τόκιο και την διάκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Πηγή: sports3.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X