Μπαρτσελόνα: Απόλυτος ρέκορντμαν του συλλόγου ο Μέσι (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Απόλυτος ρέκορντμαν του συλλόγου ο Μέσι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα ρεκόρ από τον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι είναι από χθες ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (768) στην Μπαρτσελόνα, αφήνοντας πίσω του τον Τσάβι – Ο Αργεντινός έφτασε, επίσης, τα 700 γκολ με τους Καταλανούς.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα που σημείωσε δύο από τα έξι γκολ της ευρείας νίκης (1-6) των Καταλανών στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ της Laliga με 23 γκολ φέτος.

Εφτασε, επίσης, τα 700 με την ομάδα της Βαρκελώνης: 663 γκολ σε όλους τους επίσημους αγώνες και άλλα 37 γκολ σε φιλικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα ο Μέσι σε επίσημα παιχνίδια έχει πετύχει: 467 γκολ στη LaLiga, 54 στο Κύπελλο, 120 στο Champions League, 14 στο ισπανικό Super Cup, 3 στο ευρωπαϊκό Super Cup και 5 στο Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Ξεπέρασε, επίσης, τον Τσάβι έχοντας πια 768 παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις. Συνολικά μετράει 511 στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League έχει 149.

Πηγή: capitano.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X