«H AEK θα τελειώσει τη σεζόν με τον Χιμένεθ»

Χιμένεθ: «Κάθε φάση είναι γκολ- Από το κέντρο και μπροστά δεν μπορούμε παραπάνω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr έχει το ρεπορτάζ για όσα λέγονται στην ΑΕΚ αναφορικά με τον Μανόλο Χιμένεθ και το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα στην ΑΕΚ ήταν εξ αρχής βαρύ, αλλά μετά την ήττα στην Τούμπα βάρυνε ακόμα περισσότερο. Η ΑΕΚ έχασε με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ και πλέον έμπλεξε για τα καλά, ακόμα και για την εξασφάλιση μιας ευρωπαϊκής θέσης.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα σωθεί η σεζόν και εάν ο Μανόλο Χιμένεθ είναι εκείνος που μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ στο μίνιμουμ των στόχων της.

Αυτό που προκύπτει από την ΑΕΚ μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας, δείχνει τη διάθεση να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο. «Δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή θέμα να αλλάξει προπονητή η ομάδα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει, ότι στην ΑΕΚ δεν έχουν έντονο προβληματισμό για το μέλλον της ομάδας και κατά πόσον μπορεί να συμμαζευτεί η κατάσταση και να σωθεί η χρονιά.

Ετσι και αλλιώς, ο Χιμένεθ ήρθε ως λύση ανάγκης. Δοκιμασμένη επιλογή, με τον τίτλο του κασκαντέρ και του προπονητή ειδικών συνθηκών. Ηταν η πιο προφανής λύση. Για να είμαστε και απόλυτα ξεκάθαροι, αυτήν τη στιγμή δεν προκύπτει κάποια άλλη οφθαλμοφανής λύση που θα μπορούσε άμεσα να επιδράσει θετικά στην ομάδα.

Τα σενάρια για να πάει υπηρεσιακά ως το φινάλε ο Νίκος Παναγιωτάρας φαίνεται πως έχουν απορριφθεί  και αν δεν υπάρξει κάποιο σοκ, όλα δείχνουν πως ο Χιμένεθ θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X