Η υποτιμημένη ταινιάρα που θα σου κάψει το μυαλό

Η υποτιμημένη ταινιάρα που θα σου κάψει το μυαλό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oταν ακούμε το ντουέτο «science fiction» και αυτό αφορά συζήτηση για σινεμά, τότε το μυαλό μας πάει αυτομάτως σε συγκεκριμένες εικόνες, με το διάστημα με μια εξέγερση μηχανών να έρχονται πρώτα απ΄όλα και να κυριαρχούν.

Για παράδειγμα, το Lobster του Λάνθιμου είναι κι αυτό sci-fi, αλλά αν έβλεπες μόνο μια εικόνα της ταινίας, δε θα σου πήγαινε το μυαλό. Γι΄αυτό και δεν έχει θέση στη λίστα με τις 11 κορυφαίες sci-fi ταινίες της δεκαετίας. Σίγουρα θα χωρούσε σε μια λίστα άλλου είδους πιο πολύπλοκου. Θα αναρωτηθείτε τώρα – ή και όχι – αν η κεντρική εικόνα του άρθρου παραπέμπει σε sci-fi. Μάλλον όχι.

Αλλά πρόκειται για μια ταινία που τη χρονιά που κυκλοφόρησε, λίγοι της έδωσαν τα εύσημα που της αναλογούν και παρόλο που δεν διαπραγματεύεται κάτι διαστημικό ή ρομποτικό, καταπιάνεται με το μεγαλύτερο sci-fi για την ανθρωπότητα που είναι η κατάργηση των χρονικών κανόνων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X