Η οβίδα του Ναλιτζή έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ και έριξε... ξερή την Τούμπα (VIDEO)

Η οβίδα του Ναλιτζή έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ και έριξε... ξερή την Τούμπα (VIDEO)

Στο τέλος σκόραρε ο Δημήτρης Ναλιτζής και έδωσε μια μεγάλη νίκη στην ΑΕΚ, στο τελευταίο ματς του Ντέμη Νικολαϊδη με τη φανέλα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ της περιόδου 2002-03 ήταν ομάδα για μεγάλα πράγματα, που δεν έγιναν ελέω διοικητικών προβλημάτων. Ωστόσο, το σερί των 12 νικών στο φινάλε της περιόδου, έδειξε ποιες ήταν οι δυνατότητες των «κιτρινόμαυρων». Μια μέρα σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια, η Ενωση επέκτεινε το σερί της και μέσα στην Τούμπα (ήταν η έκτη στη σειρά νίκη) με οβίδα του Ναλιτζή στις καθυστερήσεις.

Η ΑΕΚ είχε παίξει σαν τη γάτα με το ποντίκι την ομάδα του Αναστασιάδη και έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Νικολαϊδη, Πετκόφ και Μπορμπόκη. Στα τελευταία λεπτά, ο Μπάγεβιτς έκανε τρεις αλλαγές που έμελλε να γράψουν την ιστορία της αναμέτρησης, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Κωνσταντινίδη, Τσιάρτα και Ναλιτζή. Οπερ και εγένετο.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιάρτας πήρε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή. Οι εναλλαγές της μπάλας ήταν αστραπιαίες: Τσιάρτας, Κωνσταντινίδης, Μπορμπόκης, Ναλιτζής. Όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατάφεραν να δουν το τόπι, ήταν προσγειωμένο στα δίχτυα του Ατματσίδη, έπειτα από την οβίδα του Ναλιτζή στο παραθυράκι της εστίας του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X