Survivor-Τριαντάφυλλος: «Ο Κοψιδάς έβγαλε ηλίθιο τον κόσμο» (VIDEO)

Survivor-Τριαντάφυλλος: «Ο Κοψιδάς έβγαλε ηλίθιο τον κόσμο» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Κοψιδάς μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο η στάση του στο τέλος δίχασε όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους παίκτες.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έλεγε στενοχωρημένος ότι έφυγε ο μπαμπάς τους, ο ιδρυτής της κόκκινης ομάδας ενώ από την άλλη ο Τριαντάφυλλος φάνηκε τρομερά ενοχλημένος με όσα είπε όταν αποχώρησε.

«Ο κόσμος είδε την αλήθεια και ψήφισε. Είμαι πολύ συγκινημένος με την αγάπη του κόσμου, νιώθω τόσο όμορφα. Με αυτά που είπε είναι σαν να υποτιμά τον κόσμο και τον έβγαλε ηλίθιο. Δεν σεβάστηκε τα χρήματα που έδωσαν. Όταν πήγα να τον αγκαλιάσω στην αποχώρηση, απομακρύνθηκε.

Τρεις μήνες μαζί είμαστε και για ένα λεπτό που μιλήσαμε έντονα, με έβγαλες τον χειρότερο άνθρωπο. Εσύ δεν δίνεις την καλή ενέργεια.

Είχαν στρατηγική. Ήθελαν να εξοντώσουν εμένα και την Μαριάνθη. Όταν έφυγε είπε στον Ηλία Μπόγδανο, παίξαμε και χάσαμε… Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την καλύβα. Δεν μιλιούνται», ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Τριαντάφυλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X