ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η κριτική των 15 ποδοσφαιριστών της Ένωσης

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η κριτική των 15 ποδοσφαιριστών της Ένωσης
Photo Credits: INTIME

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών που έπαιξαν στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Προβληματική εμφάνιση, πειραματισμοί και κακή διαχείριση από τον Χιμένεθ, πολλά λάθη και ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην Τούμπα:

Γιώργος Αθανασιάδης: Στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να είχε λίγο καλύτερη αντίδραση. Ενώ σίγουρα δεν είχε σωστή αντίδραση, στο γκολ το οποίο ακυρώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε δυο καλές αποκρούσεις πρώτα σε πλάγιο τετ α τετ και μετά από σουτ από το ύψος της περιοχής. Στα άλλα δυο γκολ του ΠΑΟΚ, δύσκολα του καταλογίζεις ευθύνη.

Μιχάλης Μπακάκης: Επέστρεψε μετά από περισσότερο από έναν μήνα. Του έλλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, παρόλα αυτά προσπάθησε να μείνει προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, να μην χάνει την θέση του και έψαξε για συνεργασίες με τον Λιβάι, περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο απ’ ότι στο πρώτο.

Στράτος Σβάρνας: Ξεκίνησε το ματς έχοντας κάποια ζητήματα στα καθήκοντα του. Και στην φάση του γκολ είναι αυτός που κρατάει στο παιχνίδι νόμιμα και όχι οφσαιντ τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Όσο περνούσε η ώρα στο ματς, φαινόταν να παίρνει καλύτερα πατήματα και πιο γερά. Ωστόσο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, χάνει εντελώς τον Σβιντέρφσκι στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και γενικώς δεν πατάει καλά.

Ζίγκα Λάτσι: Δεν ξεκίνησε και αυτός καλά το ματς. Έκανε ένα λάθος στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, ενώ από φάουλ στο οποίο υπέπεσε προήλθε το γκολ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και πήρε προσωπικές μονομαχίες από τους αντιπάλου του, ενώ είχε και ορισμένες καίριες επεμβάσεις. Ωστόσο και αυτός στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έδειχνε να πατάει καθόλου καλά και έχασε φάσεις.

Έλντερ Λόπες: Η εντολή που προφανώς είχε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν να ανεβαίνει ψηλά από την πλευρά και να παίρνει τον χώρο που θα άφηνε η κίνηση του Ολιβέιρα προς την περιοχή. Το προσπάθησε να το κάνει, όμως δεν του βγήκαν οι συνεργασίες. Ενώ έμεινε αρκετές φορές μόνος του και εκτεθειμένος στα μετόπισθεν, καθώς δεν είχε βοήθειες.  Στο δεύτερο ημίχρονο κάνει λάθος εκτίμηση στην φάση του δεύτερου γκολ και λάθος πάσα στην φάση του τρίτου.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ήταν καθόλου καλός σχεδόν σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Περίπου εξαφανισμένος, χωρίς να παίρνει μπάλες στα πόδια του και με πολλές χαμένες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. Ακόμα και με λάθος θέσεις και λάθος επιλογές. Επίσης άσχημα ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, εξ ου και έφυγε νωρίς από το ματς.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Σύνθετο ρόλο είχε πάρει ο Σέρβος χαφ. Αφενός θα έπρεπε να έχει τον ρόλο του τελευταίου παίκτη μπροστά στην τετράδα της άμυνας, όσον αφορά τα ανασταλτικά του καθήκοντα και αφετέρου έπρεπε να βοηθήσει στην δημιουργία και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσε να υπηρετήσει καλά αυτόν τον ρόλο, αλλά το έκανε στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν ανέβηκε η ΑΕΚ και βρήκε και το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και αυτός κάτω του μετρίου.

Λιβάι Γκαρσία: Ηταν εκτός παιχνιδιού σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Πήρε ελάχιστες φορές την μπάλα στα πόδια του και δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως πήγε να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει πουθενά και καθόλου.

Πέτρος Μάνταλος: Για περίπου 40 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν και αυτός εκτός παιχνιδιού. Με ελάχιστες πρωτοβουλίες και χωρίς να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους, πήρε πολύ πιο σωστά την μπάλα, έβγαλε συνεργασίες και κυρίως έβγαλε και την τρομερή ασίστ στο γκολ του Ολιβέιρα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, δεν του βγήκε τίποτα και δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου την ΑΕΚ και αυτός, σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Είναι ζήτημα άλλωστε, αν έφτασε η μπάλα στα πόδια του περισσότερες από τρεις φορές. Με τον τρόπο που έπαιζε η ΑΕΚ, ο Ιρανός ήταν ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα σουτ που έβγαλε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ο Χιμένεθ του έδωσε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Θέση που πιθανότατα έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του. Είχε πολλές δυσκολίες να ανταποκριθεί σ’ αυτόν τον ρόλο, ενώ δεν μπορούσε να δώσει και βοήθειες στην ανασταλτική λειτουργία. Ωστόσο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε τρόπο να εκτελέσει σωστά και να βρει δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλευε ουσιαστικά μόνος του. Αλλά χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά, εκτός από μια φορά.

Οι αλλαγές

Γέβχεν Σάκχοφ: Η πρώτη κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή. Πολλά λάθη, πολύ αργές οι περισσότερες από τις αντιδράσεις του.

Χρήστος Αλμπάνης: Μπήκε για να δώσει λίγο περισσότερη ενέργεια και πνοή στην επιθετική λειτουργία. Έπαιξε κυρίως στο αριστερό άκρο. Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά ούτε μια ενέργεια που πήρε πάνω του και δεν βοήθησε καθόλου.

Μιχάλης Κοσίδης: Επέλεξε ο Χιμένεθ να ρίξει τον νεαρό κατευθείαν στα βαθιά, απέναντι στον ΠΑΟΚ και ως δεύτερο φορ δίπλα στον Ολιβέιρα. Έδωσε μάχες, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να φανεί.

Όλεγκ Νταντσένκο: Μπήκε στην θέση του Μπακάκη που μετά από τον τραυματισμό, το πόδι του δεν άντεχε περισσότερο. Ο Ουκρανός ανέβηκε από την πλευρά του και προσπάθησε να βγάλει κάποια γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X