Σβαμπ: «Ξέραμε ότι είναι ένα ντέρμπι και θέλαμε πολύ τη νίκη»

Σβαμπ: «Ξέραμε ότι είναι ένα ντέρμπι και θέλαμε πολύ τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Στέφαν Σβαμπ μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφαν Σβαμπ μετά το τέλος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στάθηκε στην αγωνιστική προσήλωση των παικτών της ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θέλαμε να κάνουμε μια επανεκκίνηση στα Play Off, ξέραμε ότι είναι ένα ντέρμπι και θέλαμε πολύ τη νίκη. Επιθετικά δεν είμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια, ωστόσο η αμυντική μας επίδοση ήταν εξαιρετική. Παίξαμε καλά και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Για το τι άλλαξε για τον ΠΑΟΚ: «Δεν αλλάξαμε πάρα πολλά πράγματα. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά και μας βγήκαν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Είμασταν καλοί στο να δίνουμε υπεραρυθμίες και να βοηθάμε τον Μπάμπα στο μαρκάρισμα του Γκαρσία. Η αμυντική μας επίδοση ήταν το σημείο-κλειδί για τον σημερινό αγώνα».

Για την προσωπικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Και εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την βαθμολογική μας συγκομιδή, οπότε δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε σε καλή διάθεση και προετοιμασμένοι για αυτό το ματς. Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο που βγήκε στην εντέλεια. Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά, το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησε πάρα πολύ. Όλο το κομμάτι από την έναρξη των προπονήσεων μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όλα λειτούργησαν πάρα πολύ καλά».

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ στην πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ίσως είναι κάποια κακή περίοδος που θα περάσει. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό και ξέρουμε ότι βάση των πιθανοτήτων, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό».

Για το αν η νίκη στο ντέρμπι δίνει ψυχολογία στον ΠΑΟΚ την κατάλληλη στιγμή: «Σίγουρα για εμάς ήταν πάρα πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε. Βλέπουμε ότι η ομάδα είναι ικανή να ανταγωνιστεί αυτές τις ομάδες και είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι».

Για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ: «Το τεχνικό επιτελείο δουλεύει πάρα πολύ στις στατικές φάσεις. Κοιτάμε σε κάθε αγώνα να έχουμε διαθέσιμε επιλογές και να βλέπουμε ποια είναι τα αδύναμα σημεία. Υπήρχε αυτή η εξτρά επιλογή σήμερα και μας βοήθησε να πετύχουμε το πρώτο γκολ πολύ νωρίς στον αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X