Γκαρσία: «Η ομάδα έδειξε πόσο πολύ την ήθελε τη νίκη» (VIDEO)

Γκαρσία: «Η ομάδα έδειξε πόσο πολύ την ήθελε τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στη θέληση που είχε ο ΠΑΟΚ στο να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Εννοείται ότι πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Σε πολλούς αγώνες η ομάδα δεν άξιζε να έχει ανεπιτυχή αποτελέσματα. Για το σημερινό ματς, ξεκινήσαμε με βάση να δούμε ποια λάθη μπορούμε να διορθώσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δουλέψαμε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τους ποδοσφαιριστές.

Έδωσαν τα πάντα. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 2-0 και να το διαχειριστούμε ακόμη καλύτερα. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Μέσα στα αποδυτήρια ήμασταν ήρεμοι, μπήκαμε συγκεντρωμένοι και πετύχαμε το γκολ που αξίζαμε. Κρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα είναι δυνατή και στο ψυχολογικό κομμάτι».

Για την παρουσία Πασχαλάκη, Αουγκούστο:

«Χρειάζεται σκληρή δουλειά, να αναγνωρίσεις τα προτερήματα όλων των ποδοσφαιριστών. Όπως και εκείνοι να αναγνωρίζουν το πώς θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του στυλ. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο για να το πετύχουμε. Με ξέρουν πώς δουλεύω, πώς διαχειρίζομαι καταστάσεις. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ:

«Ήμασταν συμπαγείς, είχαμε διάθεση, παίξαμε με καρδιά και θέληση για να μην φανεί ο αντίπαλος απειλητικός. Δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε του πρώτου μέρους, αυτό μπορούσε να μας επηρεάσει ψυχολογικά, όμως η ομάδα έδειξε πόσο πολύ την ήθελε τη νίκη».

Σχετικά με τη διακοπή που ακολουθεί:

«Έχουμε ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν στις εθνικές τους. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε διαθέσιμους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X