Χιμένεθ: «Κάθε φάση είναι γκολ- Από το κέντρο και μπροστά δεν μπορούμε παραπάνω» (VIDEO)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Εξαλλος ο Χιμένεθ για το 2-1! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε μετά τη νέα αποτυχία της ΑΕΚ σε ντέρμπι και την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό τεχνικό να λέει ότι κάθε φάση που κάνουν οι αντίπαλοι στην Ενωση είναι γκολ, ενώ είπε πως από το κέντρο και μπροστά η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ

«Είναι αυτό που μένει και αυτό που μετράει. Το 3-1 το τελικό σκορ. Στο πρώτο λεπτό γίνεται ένα κόρνερ, στο δεύτερο ένα φάουλ και ένα γκολ. Πάντα είμαστε από πίσω να κυνηγάμε το σκορ. Η ομάδα από το κέντρο και μπροστά δεν μπορεί να κάνει παραπάνω. Μόνοι μας αυτοκτονήσαμε. Όταν ήταν το σκορ 2-1 προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κάθε φάση είναι και γκολ».

Για τα δυο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ σε κάθε ημίχρονο είπε: «Είναι… τακτική αυτό!» (γέλια). Οσο για τη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα αριστερά και τη συνεργασία του με τον Μάνταλο στο γκολ είπε: «Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X