Κούγιας: «Αν δεν ήμουν εγώ ο Μπέος μπορεί να ήταν στη φυλακή και στα δικαστήρια»

Κούγιας: «Αν δεν ήμουν εγώ ο Μπέος μπορεί να ήταν στη φυλακή και στα δικαστήρια»

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Αχιλλέα Μπέο και Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισα, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως αν δεν ήταν αυτός ο Αχιλλέας Μπέος μπορεί να ήταν στη φυλακή και στα δικαστήρια.

Δεν λέει να σταματήσει ο «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Αχιλλέα Μπέο. Αυτή την φορά την αρχή έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ που με ανακοίνωσή του το Σάββατο έκανε μεταξύ άλλων λόγο για περίεργο αποτέλεσμα, μιλώντας για το 0-0 του Βόλου με τον ΟΦΗ.

Οι Βολιώτες και ο ιδιοκτήτης τους απάντησαν με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Κυριακή τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αποβάλλει τον Κούγια, που με την σειρά του έκανε νέα δήλωση αναφέροντας τα εξής: «Διάβασα άλλη μια εμετική ανακοίνωση του υπαλλήλου των 350 ιδιοκτητών της Πύνδας Κίτρου-Βόλος και είμαι βέβαιος ότι μόλις δουν το βίντεο του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ οι νέοι Λάτιν (!!!) ιδιοκτήτες που έχουν δώσει ήδη προκαταβολή, θα τον διώξουν κλοτσηδόν. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για την ανακοίνωση.

Όπως γνωρίζετε ήδη εκκρεμούν άλλες έξι αγωγές και μηνύσεις εις βάρος σας που θα εκδικαστούν όλες στην Αθήνα και ελπίζω να υπάρχουν τίποτα περιουσιακά στοιχεία για να εισπράξω τα λεφτά, γιατί τόσο οι έντεκα μεταγραφές που έκανα τα Χριστούγεννα, όσο και οι ανάγκες της Ευρωπαϊκής αδειοδότησης, απαιτούν την καταβολή κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ως τις 30 Μαρτίου.

Όσον αφορά την αποβολή μου από το ποδόσφαιρο, εγώ γνωρίζω μόνο έναν που έχει αποβληθεί από αυτό για δέκα χρόνια και ονομάζεται Αχιλλέας Μπέος, που εάν δεν ήμουν εγώ να τον βοηθήσω στα δικαστήρια και φυλακή μπορεί να ήταν, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν Δήμαρχος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X