Σφιντέρσκι: «Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Σφιντέρσκι: «Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Κάρολ Σφιντέρσκι ενόψει του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League αλλά και για τον… Λεφαντόφσκι μίλησε ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τα πλέι οφ: «Ξεκινάμε απέναντι στην ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μας έχουν μείνει δύο στόχοι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και την δεύτερη θέση στα πλέι οφ, οπότε χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια έκπληξης στο αυριανό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: «Ναι, πάντα υπάρχει το περιθώριο της έκπληξης. Κάθε ομάδα μπορεί να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, έχει νέα στοιχεία, οπότε θα το δούμε αυτό την Κυριακή».

Για το πως βιώνει ο ίδιος την φετινή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο: «Είναι μία χρονιά που ξεκίνησε καλά για εμάς. Είχαμε καλές εμφανίσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στον όμιλο του Europa League, από ‘κει και πέρα, είναι γεγονός πως αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε δέκα παιχνίδια να παίξουμε και ευελπιστούμε στο τέλος της σεζόν να είμαστε στην δεύτερη θέση».

Για την κλήση του στην Εθνική Πολωνίας: «Είμαι πολύ περήφανος που έχω την ευκαιρία να προπονηθώ με τους καλύτερους παίκτες της χώρας μου, να παίξω στην Εθνική μαζί με τον Λεβαντόφσκι που για μένα είναι εκ των κορυφαίων του κόσμου και τον Πιάτεκ. Θέλω να δείξω πως αξίζω να έχω την ευκαιρία αυτή. Δεν νομίζω να αγωνιστώ βασικός γιατί οι Λεβαντόφσκι και ο Πιάτεκ θα είναι στην Αγγλία, έχουν δικαίωμα εισόδου στην Αγγλία, αλλά θέλω να βρίσκομαι στον πάγκο. Θα περιμένω την ευκαιρία μου να αποδείξω τι αξίζω»

Για το πως περιμένει την συνύπαρξή του με τον Λεβαντόφσκι: «Eίμαι χαρούμενος. Θα δω τι κάνει στις προπονήσεις, στους αγώνες, θα είναι μια ωραία εμπειρία, θα πάρω στοιχεία και θα μάθω από εκείνον και το περιμένω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X