ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το ματς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Αρχίζουν τα πλέι οφ της Super League 1 με ντέρμπι! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδό του, την Τούμπα, την ΑΕΚ, στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ομάδες οι οποίες στοχεύουν στη δεύτερη θέση της Super League, από τη στιγμή που η υπόθεση τίτλος είναι πλέον αρκετά μακριά με τον Ολυμπιακό στην 1η θέση. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Πάμπλο Γκαρσία, υπολογίζει κανονικά τον Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Παράλληλα επέστρεψε στην αποστολή και ο Πασχαλάκης, μετά το εσωτερικό θέμα που υπήρξε. Αντιθέτως, εκτός πλάνων έμειναν οι Καγκάβα, Νινούα. Έτσι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ουάρντα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα είναι στην Τούμπα μαζί με τον Αλμπάνη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στον ώμο του. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Σιμόες και ο τιμωρημένος Νεντελτσιάρου. Στην αποστολή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Χιμένεθ: «Τα μεγάλα παιχνίδια καθορίζονται από τις λεπτομέρειες»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, μιλώντας αρχικά για το ματς με το Βόλο, τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκεια: «Πήραμε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και αν δεν είχαμε τόσα προβλήματα θα μπορούσαμε να είμαστε δεύτεροι. Στα playoffs θα έχουμε πιθανότητες μόνο αν παίξουμε στο 120%. Οι παίκτες μου σε κάθε ματς προσπαθούν να δώσουν όλα όσα έχουν. Σε κάποια βγαίνουν και σε κάποια όχι. Έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια και πολύ άσχημα, αλλά βγήκαμε τρίτοι. Γνωρίζουμε τα ελαττώματά μας και θα λυθεί με πολλή δουλειά και πολλή ποιότητα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Τα μεγάλα παιχνίδια πάντα καθορίζονται από μικρές λεπτομέρειες και εμείς είχαμε κάνει λάθη σε λεπτομέρειες στο τελευταίο ματς. Κάποια παιχνίδια μπορεί να τα κερδίσουν κάποιοι καλοί παίκτες, αλλά ένα πρωτάθλημα το κατακτά μια καλή ομάδα».
Για την ανανέωση του Μάνταλου: «Χαίρομαι πολύ για τον Πέτρο γιατί το αξίζει, όπως χαίρομαι γιατί σε κάποια πράγματα η άποψή μου μετράει. Για να κερδίσεις τίτλους χρειάζεσαι πολλούς τύπους ποιότητας. Ο Πέτρος είναι ένας παίκτης που με τη μπάλα έχει πολλή τεχνική και όταν η μπάλα καίει για τους περισσότερους παίκτες, ο Μάνταλος είναι αυτός που τη ζητάει και θέλει να την έχει. Για να κερδίσουμε τίτλους θα πρέπει να παραμείνουν στην ΑΕΚ πολλοί από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Πρέπει όμως να έρθουν και παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Ξέρω πως κύριος Μελισσανίδης βρίσκεται σ’ αυτόν τον δρόμο και θα το κάνει».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X