Volleyleague Γυναικών: Ανατροπή και ελπίδα για επανεκκίνηση

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι ομάδες θα έχουν σήμερα τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανεκκίνησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την απόφαση για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην ΕΟΠΕ εξετάζουν ξανά το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών που είχε διακοπεί οριστικά.

Η  Ε.Ο.ΠΕ. με τις ομάδες του πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσουν νέα καθοριστική τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Κυριακής, με θέμα την επανέναρξη των αγώνων.

Η ανακοίνωση:

“Μετά τις ανακοινώσεις της Ελληνική Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού λόγω της πανδημίας του covid-19, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει, πως, την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Volley League γυναικών με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με ημερομηνία λήξης την 17η Απριλίου 2021 όπως προβλέπεται από την ισχύουσα προκήρυξη. Σε περίπτωση που τα σωματεία προτείνουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει στις 21:00 (21/3) διαδικτυακό έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ”..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X