ENWSI TV: Pregame και Postgame απόψε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το ματς
Photo Credits: INTIME

Το ENWSI TV δίνει το «παρών» για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ENWSI TV επιστρέφει για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ!

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, NovaSports 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η ΑΕΚ δεν έχει πάρει μεγάλη νίκη την τρέχουσα σεζόν από την… πρόκριση με την Βόλφσμπουργκ στις αρχές της χρονιάς. Σε ντέρμπι δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα φέτος και τώρα είναι η ώρα για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να θυμηθεί την ταυτότητά της και να αφήσει πίσω τον «loser» εαυτό της και σίγουρα να μην εφησυχαστεί για μια ακόμα φορά με μια ισοπαλία.

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε πριν, αλλά και φυσικά ούτε μετά από την αναμέτρηση μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Πριν τη σέντρα του ματς, στις 18:30 ξεκινά το Pre Game της αναμέτρησης με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου και τους Κώστας Τσίλη, Σταμάτη Βούλγαρη να παραθέτουν τις σκέψεις τους αναφορικά με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Μετά τον αγώνα στη Τούμπα, στις 22:30, ξεκινά το Post Game του ENWSI TV για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ με τις απόψεις και τα σχόλια των δημοσιογράφων του enwsi.gr και τα μηνύματα του κόσμου. Παρών μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου θα δηλώσει και ο Πάνος Λούπος με τον Τάσο Καπετανάκο. Μέχρι τα μεσάνυχτα η παρέα του enwsi.gr θα φωνάζει παρών για συζητήσεις γύρω από την ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X