Premier League: Ελεγχοι στα σπίτια των ποδοσφαιριστών για την τήρηση των μέτρων!

Premier League: Με το... ζόρι η Τσέλσι 0-1 την Φούλαμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απροειδοποίητες επισκέψεις στα σπίτια των παικτών των ομάδων της Premier League οι Αρχές ελέγχουν αν τηρούνται τα μέτρα κατά της πανδημίας και δεν υπάρχουν παράνομες συγκεντρώσεις!

Όπως αναφέρει η Sun, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του κορυφαίου ποδοσφαιρικού επιπέδου στην Αγγλία, συχνά – πυκνά δέχονται «ενοχλήσεις» από την Αστυνομία που πραγματοποιεί τυχαίους ελέγχους στα σπίτια τους προκειμένου να διαπιστώσει ότι τηρούνται στο ακέραιο τα μέτρα κατά του κορονοϊού και δεν υπάρχει συνωστισμός με φίλους και γνωστούς.

Προς το παρόν δεν έχει καταγραφεί κανένα περιστατικό όπου να έγινε αντιληπτή παρανομία από κάποιον αθλητή, ενώ, ελέγχονται πολύ περισσότεροι όσες ομάδες έχουν κάνει ταξίδια στο εξωτερικό για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Λόγω της ανάγκης ν’ απομονώνονται για πέντε ημέρες και η μοναδική τους έξοδος από το σπίτι να είναι για την προπόνηση και τα παιχνίδια της ομάδας, οι Αρχές επισκέπτονται πολύ πιο συχνά τους παίκτες και το επιτελείο των συλλόγων που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X