Ζιντάν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Μπενζεμά δεν παίζει με την Εθνική Γαλλίας»

Ζιντάν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Μπενζεμά δεν παίζει με την Εθνική Γαλλίας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απορία του σχετικά με το γιατί ο Καρίμ Μπενζεμά, δεν παίζει στην Εθνική Γαλλίας όπως και στη Ρεάλ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα παιχνίδι της Ρεάλ ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της «Βασίλισσας» επί της Θέλτα με 3-1. Η εξέλιξη αυτή έχει σαν συνέπεια ο Γάλλος σέντερ φορ, να έχει φτάσει πλέον τα 17 γκολ σε 24 αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα και να συνεχίζει ακάθεκτος.

Ο τεχνικός των «μερένγκες» Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις που έκανε αναρωτήθηκε γιατί ενώ στην Ρεάλ σκοράρει κατά ριπάς, δεν παίζει στην Εθνική Γαλλίας. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο και αγωνίστηκε ο Μπενζεμά με την Εθνική Γαλλίας ήταν αυτό στις 8 Οκτωβρίου του 2015 όταν οι «τρικολόρ» είχαν κερδίσει με 4-0 την Αρμενία. Στην συνέχεια ο ίδιος δεν ξανακλήθηκε στην Εθνική από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, λόγω της εμπλοκής που είχε στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά με «ροζ» βίντεο.

«Δεν το καταλαβαίνετε εσείς, δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Μπενζεμά δεν παίζει για την εθνική ομάδα. Αλλά για εμένα είναι καλύτερο αυτό. Αν το δω σαν προπονητής, καθώς μένει εδώ και είναι υγιής» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Ζιντάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X