Η ΑΕΚ στην Τούμπα για να... διασφαλίσει την υπόσταση της στα πλέι οφ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το ματς
Photo Credits: INTIME

H AEK καλείται να κάνει όλα όσα πρέπει κόντρα στον ΠΑΟΚ για να παραμείνει σε θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καλείται απόψε να φανεί αντάξια των προσδοκιών του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, NovaSports 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η ΑΕΚ δεν έχει πάρει μεγάλη νίκη την τρέχουσα σεζόν από την… πρόκριση με την Βόλφσμπουργκ στις αρχές της χρονιάς. Σε ντέρμπι δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα φέτος και τώρα είναι η ώρα για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να θυμηθεί την ταυτότητά της και να αφήσει πίσω τον «loser» εαυτό της και σίγουρα να μην εφησυχαστεί για μια ακόμα φορά με μια ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε κακή κατάσταση. Δεν βρίσκει λύσεις, έχει ελλείψεις και η ψυχολογία του βρίσκεται στα πατώματα. Το έδαφος είναι στρωμένο για ένα μεγάλο διπλό της ΑΕΚ, αρκεί να το πιστέψει η… ίδια.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Στην αποστολή μπήκε τελευταία στιγμή ο Χρήστος Αλμπάνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Αντιθέτως εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος, ο Αντρέ Σιμόες που συνεχίζει θεραπεία, αλλά και ο τιμωρημένος Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Ο Χιμένεθ προσανατολίζεται να παίξει όπως και στο προηγούμενο ματς στην Τούμπα, στις 24 Ιανουαρίου. Με το 4-3-3 με ενισχυμένο κέντρο και τον Πέτρο Μάνταλο αριστερά στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, στην ενδεκάδα σήμερα θα είναι με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, με τον Ελντερ Λόπες αριστερά και τον Μιχάλη Μπακάκη στα δεξιά των άκρων της άμυνας. Ενώ, στο κέντρο της άμυνας το… μοναδικό ουσιαστικά διαθέσιμο δίδυμο είναι οι Σβάρνας-Λάτσι που έχουν καλή συνεργασία μέχρι στιγμής. Το κέντρο θα αποτελείται από τους Σιμάνσκι-Κρίστιτσιτς-Σάκχοφ και στα δεξιά της επίθεσης θα είναι κατά πιθανότητα ο Μάνταλος. Στα αριστερά καπαρωμένη θέση έχει ο Γκαρσία. Ενώ, για την μία θέση στην κορυφή της επίθεσης παλεύουν Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα.

Υπάρχει πάντως και η επιλογή του 4-2-3-1 με τον Μάνταλο στον άξονα και έναν εκ των Κρίστιτσιτς-Σάκχοφ εκτός και αριστερά τον Τάνκοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Το πλάνο του ΠΑΟΚ

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση με τον Πάμπλο Γκαρσία, να αμφισβητείται έντονα και γνωρίζει καλά πως τα παιχνίδια αυτά θα κρίνουν πολλά και για τον ίδιο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Βιεϊρίνια, καθώς ο τραυματισμός του δεν αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα παίξει από την αρχή ή θα έρθει από τον πάγκο με τον Μπάμπα να ξεκινά. Στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις, πέραν ίσως από την πιθανότητα ο Πασχαλάκης να προτιμηθεί αντί του Ζίφκοβιτς στο τέρμα. Ο Ροντρίγκο θα είναι το δεξί μπακ και οι Ίνγκασον-Κρέσπο τα δύο στόπερ. Τα κεντρικά χαφ θα αποτελούν οι Τσιγγάρας και Σβαμπ, με τον Ουάρντα σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Τζόλη και τον Ζίβκοβιτς στα άκρα και τον Κρμέντσικ στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός μάχης είναι οι ανέτοιμοι Νινούα και Καγκάουα, όπως και οι Βαρέλα και Περέιρα για λόγους τακτικής, ενώ τραυματίας είναι ο Μιχάι. Στην αποστολή, πέρα από τους προαναφερθέντες, βρίσκονται και οι Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου και Σφιντέρσκι.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντάνα και Βασίλειο Νικολακάκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας. Στο VAR θα είναι Μάριν Βιντούλιν με βοηθό τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

Το enwsi.gr θα σας μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X