Με ΑΕΚ και Καρίμ σε απόδοση 7.00

Στοιχηματικές επιλογές για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σήμερα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σέντρα στα playoffs της Super League σήμερα. Η ΑΕΚ ξεκινά τη μάχη για την κατάληψη της 2ης θέσης στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον πρώτο από τους τέσσερις αγώνες που θα δώσουν σε διάστημα ενός μήνα, καθώς θυμίζουμε πως θα τεθούν αντιμέτωποι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ έκλεισε μεν με θετικό πρόσημο την κανονική διάρκεια (2-2-1), αλλά αγωνιστικά δεν έπεισε στον απόλυτο βαθμό. Εκείνο που κρατάμε είναι ότι στα μεγάλα παιχνίδια έβγαλε νοοτροπία νικητή και ήταν αποτελεσματική, στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ενόψει του κρίσιμου διμήνου.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοσή του, έμεινε δίχως νίκη στα πρόσφατο καρέ αγώνων (0-2-2), με τα αμυντικά προβλήματα να παραμένουν άλυτα. Διόλου τυχαίο ότι η εστία του παραβιάστηκε στις 7 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ στις πέντε από αυτές δέχτηκε ακριβώς δύο γκολ!

Βάσει των παραπάνω, περιμέναμε πιο ισορροπημένο το μοίρασμα στο σετ αποδόσεων. Το «διπλό» προσφέρεται στο υψηλό 4.25, ενώ γενικότερα οι τιμές που αφορούν την ΑΕΚ είναι σε επίπεδα αουτσάιντερ.

Ένας ακόμα θετικός οιωνός για τους «κιτρινόμαυρους» είναι η παράδοση. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, και στις δύο έδρες, δεν ηττήθηκαν (1-3-0) και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα έγραφαν περισσότερα «τρίποντα».

Πώς το έχουμε στο μυαλό μας; Σαφώς πιο κλειστό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της κανονικής περιόδου, με θετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ ξανά και σκόρερ τον αξιόπιστο Καρίμ. Συνδυάζοντας τα στο Bet Builder δημιουργήσαμε το combo X2 & Γκολ Καρίμ & 0-3 γκολ σε απόδοση 7.00!

 

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X