ΑΕΚ: Οι εκτιμήσεις για την επιστροφή των τραυματιών - Οι εκπλήξεις και οι αναμονές

ΑΕΚ: Οι εκτιμήσεις για την επιστροφή των τραυματιών - Οι εκπλήξεις και οι αναμονές
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει τα δεδομένα για την επιστροφή των τραυματιών και τις ενδεχόμενες εκπλήξεις που μπορεί να προκύψουν

Μετά από μια ακόμα μεγάλη νίκη τα φώτα πέφτουν στην πολύ δύσκολη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί με την ΑΕΚ να καλείται να παίξει τρία σερί εκτός έδρας ματς σε Γαλλία, Ρωσία και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα ήδη ήταν πολύ δύσκολο και οι πολλές απουσίες έχουν επιβαρύνει και τους υγιείς παίκτες της ομάδας, που θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς ξανά για να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει θετικά αποτελέσματα. Πάμε να δούμε ξεχωριστά τι μπορεί να περιμένει από τον καθένα η ομάδα.

Ο Νίκος Γκίκας έκανε την επανεμφάνιση του εχθές για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που είχε στις 20 Ιανουαρίου. Ουσιαστικά δύο μήνες μετά ξαναπάτησε παρκέ κάνοντας κανονικά ζέσταμα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα. Ιατρικά είναι εντάξει από τον τραυματισμό του, αλλά σίγουρα χρειάζεται σταδιακή επανένταξη για να βρει ρυθμό και να επανέλθει σε αγωνιστικά επίπεδα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τον δούμε στα Ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν.

Οι Ζήσης – Γιάνκοβιτς εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο μετά την περιπέτεια που πέρασαν και αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις. Φυσικά η αποχή από κάθε δραστηριότητα για σχεδόν 20 μέρες τους έχει αφήσει πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά θα είναι και αυτοί μαζί στο ταξίδι. Θα είναι έκπληξη αν μπορέσουν να παίξουν έστω και κάποια λίγα λεπτά αλλά ποτέ δεν ξέρεις με την θέληση που έχουν για επιστροφή. Αυτό που τονίζεται πάντως και έχει γίνει γνωστό λόγω εμπειρίας πλέον, είναι ότι για να επανέλθει ένας παίκτης που νόσησε, στο 100%, χρειάζεται 3 με 4 εβδομάδες.

Ο Κίνγκσλει πάει πολύ καλά στην αποθεραπεία του και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να παίξει έστω την Πέμπτη στο ματς με την Νίζνι. Η περίπτωση του θα εξετάζεται καθημερινά και έχει αρκετές πιθανότητες με το μέρος του.

Ο Γιανικ Μορέιρα στα τελευταία δύο ματς εμφανίζεται στο γήπεδο χωρίς την μπότα που φορούσε στο πόδι, η αποθεραπεία του πάει εξαιρετικά και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προλάβει κάποια ματς του ομίλου. Οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν ότι θα απουσιάσει όλο τον Μάρτιο αλλά πλέον μοιάζει εφικτό να μπορέσει να επιστρέψει είτε στο ματς με την Τουρκ στην Τουρκία, είτε με την Νίζνι στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική.

Κάθε επιστροφή πλέον είναι πολύ σημαντική και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δουλεύουν πολύ στοχευμένα και μεθοδικά ώστε αυτή να γίνει με σιγουριά και ασφάλεια για τους αθλητές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X