Ο Γιώργος Μελισσανίδης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Ο Γιώργος Μελισσανίδης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Μελισσανίδης επισκέφθηκε χθες τη Νέα Φιλαδέλφεια και είδε την πορεία των εργασιών του γηπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Μελισσανίδης βρέθηκε χθες το μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια και είδε από κοντά την πορεία των εργασιών στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

Ο Γιώργος Μελισσανίδης δεν συνηθίζει να πηγαίνει τόσο συχνά όσο ο πατέρας του στο νέο γήπεδο της Ενωσης, αλλά χθες έμεινε για αρκετή ώρα και είδε από κοντά την πορεία των εργασιών στο «κιτρινόμαυρο» στολίδι. Και η αλήθεια είναι ότι έμεινε έκπληκτος από το ντύσιμο στο εξωτερικό του γηπέδου, αλλά και την πορεία των εργασιών στο εσωτερικό.

Μάλιστα, οι σουίτες είναι πολύ κοντά στην διαμόρφωση τους, ενώ προχωρούν και οι υπόλοιπες εργασίες εντός και εκτός του γηπέδου, αλλά και στα δύο Μουσεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP ARENA».

Να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι τα πάντα έτοιμα αναφορικά με το νέο γήπεδο μέχρι το τέλος του 2021, ώστε να ξεκινήσουν τα απαραίτητα test events για να πάρει άδεια το γήπεδο. Και αυτό θα γίνει μόνο παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Και έτσι θα μπορεί η Ενωση μεσούσης της σεζόν του χρόνου, να μπει στο νέο της «σπίτι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X