Με γκολ του τερματοφύλακά της στο 94' «σώθηκε» στο Βαγιαδολίδ η Σεβίλλη (VIDEO)

Με γκολ του τερματοφύλακά της στο 94' «σώθηκε» στο Βαγιαδολίδ η Σεβίλλη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάρη στο τέρμα του Μπόνο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σεβίλλη ισοφάρισε σε 1-1 και άφησε… κάγκελο την αξιόμαχη Βαγιαδολίδ.

Η Βαγιαδολίδ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με τον Ορελάνα στο 44ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Σεβίλλη ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος ώστε να μπορέσει να κάνει την ανατροπή, αλλά οι γηπεδούχοι αμύνονταν καλά για να μπορέσουν να κρατήσουν το μηδέν μέχρι το 94ο λεπτό.

Τότε ο Μπόνο έγινε ο «ήρωας» με τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης να προωθείται στην τελευταία φάση του αγώνα και να κάνει το 1-1, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως μετά την λήξη και στην Σεβίλλη να κερδίσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Σεβίλλη είναι στην 4η θέση με 55 βαθμούς, οχτώ πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, ενώ η Βαγιαδολίδ είναι στην 16η με 27 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την Αλαβές που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X