Διάσειση ο Γιαννούλης, αμφίβολη η παρουσία του στην Εθνική!

Διάσειση ο Γιαννούλης, αμφίβολη η παρουσία του στην Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση της Νόριτς με την Μπλάκμπερν (1-1), αφού ο Έλληνας αμυντικός δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς.

Ο νεαρός μπακ υπέστη διάσειση και πλέον υπάρχει έντονη αγωνία στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδος, αφού είναι εξαιρετικά αμφίβολο να επιτραπεί στον Γιαννούλη να ταξιδέψει για να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Για τον τραυματισμό του Γιαννούλη, μίλησε και ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε που επιβεβαίωσε ότι ο 24χρονος μπακ έχει υποστεί διάσειση, τονίζοντας ότι η τελική απόφαση ανήκει στο ιατρικό επιτελείο των «καναρινιών».

«Οι γιατροί θα πάρουν την τελική απόφαση αλλά υπάρχει πιθανότητα ο παίκτης να μείνει στην Αγγλία το προσεχές διάστημα. Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα ματς των εθνικών ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Φάρκε, με την αγγλική ιστοσελίδα Athletic να αναφέρει πως ο παίκτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και είχε πονοκέφαλο στα αποδυτήρια μετά το χτύπημά του στο κεφάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X