Τάνκοβιτς για Μάνταλο: «Είναι ο αρχηγός μας -Προσπαθεί να μας κάνει καλύτερους»

Τάνκοβιτς για Μάνταλο: «Είναι ο αρχηγός μας -Προσπαθεί να μας κάνει καλύτερους»
Photo Credits: INTIME

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε για τον Πέτρο Μάνταλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς για τον Πέτρο Μάνταλο με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Ο Σουηδός επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στον Γιώργο Βασιλείου, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Πέτρο Μάνταλο για το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, ενώ αναφέρθηκε και στις αρετές του αρχηγού της Ένωσης, τονίζοντας: «Έδωσα συγχαρητήρια στον Μάνταλο γιατί γνωρίζω πόσο σημαντικός είναι την ΑΕΚ. Κανείς δεν κρύβεται και δεν υποστηρίζει πως ο Πέτρος δεν είναι κάτι σημαντικό για εμάς. Είναι πολύ σημαντικός και πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσουν οι παίκτες σαν αυτόν. Είναι παίκτης με εξαιρετικά τεχνικά χαρίσματα, δεν είναι εγωιστής, προσπαθεί να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας απ’ όσο γνωρίζω τον εκτιμούν πραγματικά. Είναι ο αρχηγός μας και πιστεύω ανταπέδωσε την εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπό του υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X