La Liga: «Ζωντανή» για τον τίτλο η Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)

La Liga: «Ζωντανή» για τον τίτλο η Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έστω και δύσκολα, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Βίγκο επί της τοπικής Θέλτα με 3-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga, και συνεχίζει να «καταδιώκει» την Ατλέτικο Μαδρίτης, που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μερένχες» ήταν για μια ακόμη φορά ο Καρίμ Μπενζεμά, που πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του, ενώ έδωσε ασίστ για το τρίτο τέρμα στον Ασένσιο.

Να σημειωθεί ότι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Ρεάλ, ο Ντιέγο Άσπας είχε δοκάρι στο 82ο λεπτό, στην κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων για να φτάσουν στην ισοφάριση. Το «τρίποντο» για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν «σφράγισε» στις καθυστερήσεις ο Ασένσιο, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς ήρθε από τον πάγκο (71΄) και πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ για τους «μερένγκες».

Νωρίτερα «χρυσό» βαθμό, στην προσπάθεια ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό, κατέκτησε στο «Σαν Μαμές» η Εϊμπαρ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1). Οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο 9′ με τον Μπερτσίτσε και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 17ο λεπτό με τον Κίκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X