Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας 1-0: Επιστροφή στις νίκες (VIDEO)

Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας 1-0: Επιστροφή στις νίκες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάρη στο γκολ του Γιούση από το ολέθριο λάθος του Παναγιώτη Γλύκου στο 52’, η Παναχαϊκή των 10 παικτών από το 17’ επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ολόκληρα παιχνίδια, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (1-0).

Μετά από τέσσερις διαδοχικές αποτυχίες χωρίς καν να σκοράρει, η Παναχαϊκή ήταν φανερό πως αντιμετώπιζε αγωνιστική κρίση, που της είχε στοιχίσει μάλιστα τη θέση της στην εξάδα. Ωστόσο, στην επιστροφή στην «Αγιά» και στο ντεμπούτο του Χρήστου Καραπίτσου στον πάγκο τους, οι Κοκκινόμαυροι έσπασαν τη «γκίνια» των τελευταίων εβδομάδων απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, έστω κι αν τα βρήκαν σκούρα από νωρίς.

Μόλις στο 17’, ο Γκανέζος χαφ των Αχαιών, Αλμπέρτ Μπρους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας για σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα. Παρ’ όλα αυτά, εκείνοι βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στα γκολ και τελικά και τη νίκη, χάρη στο «δώρο» του Παναγιώτη Γλύκου. Ο Έλληνας κίπερ υπέπεσε σε ένα λάθος που δεν αρμόζει στην εμπειρία του, κάνοντας κάκιστη πάσα από την εστία στον Γιούση, ο οποίος παραμόνευε και σκόραρε σαν σε προπόνηση για το τελικό 1-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X