Εργοτέλης - ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1: Εκπληξη στη Κρήτη (VIDEO)

Εργοτέλης - ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1: Εκπληξη στη Κρήτη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του ΑΕ Καραϊσκάκη πανηγύρισε την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με 1-0, για την 16η αγωνιστική της Super League 2. Τρίτη σερί ήττα για τους Κρητικούς αλλά παραμένουν στην κορυφή με ματς παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα μόλις στο 7ο λεπτό να απειλήσουν την εστία του Κατσιμήτρου. Μετά από λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, ο Δερμιτζάκης πήρε την μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά και να κρατάει το μηδέν. Ο Εργοτέλης προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να απειλεί ιδιαίτερα τον Καραϊσκάκη. Στο 38′ κατέγραψε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο ματς. Ο Κατσιμήτρος έκανε το γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Τσέλιος έκανε ένα κοντρόλ και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Σερβιλάκης εκτέλεσε ένα φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι το 0-0 παρέμεινε. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Εργοτέλης «άγγιξε» το 1-0. Οι «κιτρινόμαυροι» βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μπουτσάκης έδωσε στον Μανουσάκη, εκείνος έκοψε στην περιοχή και βρήκε πάλι τον Μπουτσάκη. Ο έμπειρος μέσος του Εργοτέλη, δεν πλάσαρε σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι του Χουάντερσον. Τελικά το γκολ ήρθε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν για την ομάδα του Καραϊσκάκη. Ο Μαραθωνίτης πήρε την μπάλα στη γωνία της περιοχής και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κατσιμήτρο, πετυχαίνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Στο 90′ ο Εργοτέλης άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Τσέλιος έκανε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό ωστόσο ο Χουάντερσον έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X