ΑΕΚ: Πόσους διεθνείς έχει και θα λείψουν μετά την Τούμπα από τα Σπάτα

ΑΕΚ: Πόσους διεθνείς έχει και θα λείψουν μετά την Τούμπα από τα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Δείτε ποιοι παίκτες της ΑΕΚ κλήθηκαν από τις Εθνικές τους ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League αρκετοί παίκτες θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους, καθώς έχουν κληθεί από τις Εθνικές τους ομάδες.

Τις επόμενες ημέρες έχουμε ματς για τις Εθνικές και έτσι θα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League.

Αρκετοί είναι οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» που θα φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας τους. Και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα τους έχει στα Σπάτα για να δουλέψουν σε αυτό το διάστημα της διακοπής.

Αρχικά Πέτρος Μάνταλος και Στράτος Σβάρνας θα αγωνιστούν με την Εθνική Ελλάδας στα ματς με Ισπανία και Γεωργία, αλλά και στο φιλικό με την Ονδούρα.

Ενώ οι Χριστόπουλος, Μαχαίρας και Σαρδέλης κλήθηκαν από την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας.

Επιπλέον στην Εθνική Αλβανίας κλήθηκε ο Μάριο Μιτάι, ενώ γνωστές ήταν ήδη οι κλήσεις του Λιβάι Γκαρσία από το Τρινιντάντ, του Νένταντ Κρίστισιτς από τη Σερβία, του Ιονούτ Νεντελτσεάρου από τη Ρουμανία και το Καρίμ Ανσαριφάρντ από το Ιράν.

Τέλος, αν και βρισκόταν αρχικά στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών Σλοβενίας, ο Λάτσι δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του. Και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κλήση του και στην Ελπίδων.

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X