Ντελίριο ενθουσιασμού στο γήπεδο της ΑΕΚ, η μεγάλη παράσταση του Θανάση Βέγγου (VIDEO)

Ντελίριο ενθουσιασμού στο γήπεδο της ΑΕΚ, η μεγάλη παράσταση του Θανάση Βέγγου (VIDEO)

Η ΑΕΚ και το γήπεδο της φιλοξένησε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι που έγραψε ιστορία στο ελληνικό θέατρο και κινηματογράφο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα χρόνια που η ΑΕΚ είχε το δικό της σπίτι στην Νέα Φιλαδέλφεια, φιλοξένησε πλείστες εκδηλώσεις που είχαν έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό. Εκ των κορυφαίων όμως, ήταν αυτή που διεξήχθη μία μέρα σαν σήμερα το 1978. Τότε που μπροστά σε 40.000 θεατών (!), πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ενωσης φιλικός αγώνας ανάμεσα σε ηθοποιούς και δημοσιογράφους για την ενίσχυση του ταμείου των καλλιτεχνών!

Το εισιτήριο είχε οριστεί σε 80 δραχμές, αλλά υπήρξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για να βρεθεί κόσμος στο ματς, που έφτασαν να πωλούνται μέχρι και στην μαύρη αγορά έναντι 120 δραχμών. Οι δημοσιογράφοι κέρδισαν με 5-3, ενώ με τους ηθοποιούς αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο ο Θανάσης Βέγγος σημειώνοντας μάλιστα δύο γκολ!

Οταν ο αξεπέραστος ΘΒ κουράστηκε να…τρέχει, αντικαταστάθηκε από την Δέσποινα Στυλιανοπούλου και ο διαιτητής Ζλατάνος αναγκάστηκε να λήξει τον αγώνα, καθώς 5.000 φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο! Μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια των δημοσιογράφων, ο μεγάλος Βέγγος θα δηλώσει: «Καλοί μου άνθρωποι, συγνώμη αν σας κούρασα»!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X