Φαμπιάνο: «Ψήνεται» και ρωτά για την ΑΕΚ

Φαμπιάνο: «Ψήνεται» και ρωτά για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ψάχνεται για την ΑΕΚ ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας φέρεται να είναι «ψημένος» με την προοπτική της Ένωσης και δεν θα είχε θέμα να μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Κύπρο την τελευταία διετία, καθώς αποτελεί τον «φύλακα-άγγελο» του «τριφυλλιού» και MVP της κυπριακής ομάδας.

Η «Ένωση» είχε ψαχτεί για τον έμπειρο τερματοφύλακα τον περασμένο Ιανουάριο, όμως τότε δεν είχαν προχωρήσει περισσότερο οι επαφές με την Ομόνοια.

Ο παίκτης, από την πλευρά του, φέρεται να είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» και, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες τα βρουν, δεν θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Μάλιστα, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έχει κάνει την… έρευνά του για την «Ένωση» που θα χρειαστεί να δώσει μάχη για την απόκτησή του.

Πάντως, ο εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, χαρακτήρισε σενάρια «επιστημονικής φαντασίας» τις πληροφορίες ότι ο παίκτης θα συνεχίσει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X