Ατρόμητος: Ματιές στον Χριστογεώργο

Ατρόμητος: Ματιές στον Χριστογεώργο
Photo Credits: INTIME

Τον Νίκο Χριστογεώργο τσεκάρει ο Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Νίκο Χριστογεώργο, ο οποίος ακούστηκε πριν λίγες ημέρες για την ΑΕΚ, τσεκάρει ο Ατρόμητος.

Ο Νίκος Χριστογεώργος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο και παρά τις συζητήσεις του ατζέντη του με τον Πιερ Ντρεοσί, ακόμα δεν έχουν επιτύχει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στην τελευταία επαφή, ο Ντρεοσί διεμήνυσε στην πλευρά του 20χρονου τερματοφύλακα ότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πιστεύουν στο ταλέντο του και θέλουν να τον κρατήσουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Όμως, ο Γάλλος παράγοντας ζήτησε κεκαλυμμένα πιο λογικές απαιτήσεις στο οικονομικό.

Ωστόσο, όσο κωλυσιεργούν οι συζητήσεις, τόσο αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι για τον Χριστογεώργο. Η ΑΕΚ που ακούστηκε προ ημερών είναι μία περίπτωση, αν και οι περισσότεροι θαυμαστές του νεαρού γκολκίπερ βρίσκονται στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς Έλληνες τερματοφύλακες, ενώ το δικό του ταλέντο, ο Χρήστος Μανδάς, ίσως προσελκύσει μία υψηλή προσφορά το καλοκαίρι.

Συγχρόνως, στο Περιστέρι εκτιμούν τη δουλειά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έχουν εμπιστευτεί προϊόντα τους, όπως τον Σπύρο Ρισβάνη και εσχάτως τον Φάνη Μαυρομμάτη.

Προς το παρόν, από τον Ατρόμητο δεν υπάρχει επαφή με την πλευρά του Χριστογεώργου. Όμως, η πολύ καλή άποψη είναι δεδομένη και αν ο ποδοσφαιριστής βγάλει τα πράσινα, τότε στα Δυτικά Προάστια σίγουρα θα ασχοληθούν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X