Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μάνταλο για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024!

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μάνταλο για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Πέτρο Μάνταλο και μαζί του μπαίνει στο νέο γήπεδο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Πέτρο Μάνταλο για την ανανέωση του συμβολαίου του έως και το 2024 έφτασε η ΑΕΚ!

Ο αρχηγός της Ενωσης έδωσε τα χέρια με την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2024. Το τρέχον έληγε το 2022, αλλά η ΑΕΚ το επέκτεινε.

Αυτό σημαίνει ότι θα συμπληρώσει στην Ενωση μία δεκαετία, καθώς ήρθε το καλοκαίρι του 2014 στην ομάδα όταν αγωνιζόταν αυτή στην Β’ Εθνική.

Τα… επίσημα και τελικά για το deal συμφωνίας θα γίνουν όταν επιστρέφει ο Μάνταλος από τις υποχρεώσεις του από την Εθνική ομάδα και πριν την επανέναρξη των πλέι οφ της Super League.

Μία δεκαετία στην ΑΕΚ

Ο Μάνταλος ανήκει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2013, αλλά την σεζόν 2013-14, που η Ένωση αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική, είχε μείνει δανεικός στην Ξάνθη και την φανέλα της ΑΕΚ την φόρεσε στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής την σεζόν 2014-2015.

Ετσι με την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του ο Μάνταλος θα συμπληρώσει μία δεκαετία στην Ενωση!

Με τα «κιτρινόμαυρα» έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο (σκοράροντας μάλιστα στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό), έχει αγωνιστεί στο Champions League, ενώ πριν τραυματιστεί είχε σημαντική συνεισφορά και στην πολύ καλή πορεία στο Europa League, την σεζόν που κατέκτησε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Ο Μάνταλος με την φανέλα της Ενωσης έχει αγωνιστεί σε 236 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 50 γκολ και 69 ασίστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X