Εκπρόσωπος Τύπου Ομόνοιας: «Επιστημονική φαντασία ότι συμφώνησε με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο»

Εκπρόσωπος Τύπου Ομόνοιας: «Επιστημονική φαντασία ότι συμφώνησε με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο»
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε για την ΑΕΚ και το θέμα με τον κίπερ της Ομόνοιας, Φαμπιάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας για τα όσα γράφονται στην Ελλάδα σχετικά με το μέλλον του Φαμπιάνο Ριμπέιρο και την ΑΕΚ.

Ο Αντρέας Δημητρίου απάντησε και όσους χαρακτηρίζουν τυχερή την Ομόνοια που έχει τον Βραζιλιάνο στις τάξεις της σημειώνοντας πως είναι ικανότητα που τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρίου

«Δεν είναι τυχερή η Ομόνοια που έχει τον Φαμπιάνο, είναι ικανή που έχει τον Φαμπιάνο. Δεν περνούσε έξω από το Ηλίας Πούλλος και τον πήραμε. Όχι, είναι ικανότητα της Ομόνοιας που εντόπισε και απέκτησε αυτό τον τερματοφύλακα.

Επίσης, ακούω το “εάν δεν ήταν ο Φαμπιάνο”. Τι πάει να πει αυτό; Ο Φαμπιάνο είναι τερματοφύλακας της Ομόνοιας. Σίγουρα είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Ψηφίστηκε κορυφαίος για το 2020 και δεν ήταν τυχαίο. Είναι από τους πρωταγωνιστές της Ομόνοιας εντός και εκτός γηπέδου, όμως είναι ομαδική η δουλειά που γίνεται για να έρθουν τα αποτελέσματα. Ο καθένας έχει τη συμβολή του για να έχει η Ομόνοια την πορεία που έχει».

Με κάποια γελάμε. Δηλαδή, διαβάζαμε από την Ελλάδα ότι συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Φαμπιάνο και έμεινε να λύσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια. Επιστημονικής φαντασίας. Κανονικά δεν θα έπρεπε να δημοσιεύονται τέτοια πράγματα. Είναι παίκτης της Ομόνοιας, συγκεντρωμένος και απόλυτος επαγγελματίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X