ΑΕΚ: Ετοιμος ο Αλμπάνης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ: Ετοιμος ο Αλμπάνης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Μπήκε ο Χρήστος Αλμπάνης και είναι έτοιμος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Αλμπάνης.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Κυριακή (19:30) τον ΠΑΟΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ μετράει μία ακόμη λύση, αυτή του Χρήστου Αλμπάνη.

Ο Ελληνας παίκτης της ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ετσι, παρά το πρόβλημα στον ώμο είναι διαθέσιμος για το ματς της Θεσσαλονίκης.

Και ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει ακόμη μία λύση. Να θυμίσουμε ότι επιστρέφουν οι Μπακάκης, Τάνκοβιτς και Λόπες, ενώ ο Ολιβέιρα θα μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή του ματς αν χρειαστεί.

Αντιθέτως εκτός παραμένουν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος, οι οποίοι έκαναν σήμερα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Αλλά και ο Αντρέ Σιμόες που έκανε σήμερα θεραπεία.

Η αυριανή προπόνηση της Ενωσης είναι προγραμματισμένη στις 12.00. Αμέσως μετά ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή της ΑΕΚ, η οποία θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X