Τζώρτζογλου: «Είμαστε ένα.. τρελοκομείο, μπορεί να μην γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ!»

Ο Τζώρτζογλου κάλεσε τους μεγάλους στο ίδιο τραπέζι
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη και την εκτίμηση του για τα όσα ακούγονται μίλησε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αναφέρθηκε για τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ σχολίασε και τα παρασκηνιακά ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου είπε στον FOCUS FM 103,6 :

«Οι 50 από τους 53 προέδρους των Ενώσεων είναι με τον Ζαγοράκη. Φοβάμαι ότι δεν θα είναι το 90ο λεπτό για να έχουμε δοκάρι και… μέσα, αλλά θα έχουμε και παράταση και πέναλτι!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα ηρεμήσει, νομίζω. Είχαμε μια ελπίδα ότι θα πάμε σε διοίκηση με πρόεδρο κοινής αποδοχής, αλλά φαίνεται δυστυχώς ότι δεν θα συμβεί. Εμείς ως ΕΠΣ Ηρακλείου υποστηρίζαμε μια τέτοια προσπάθεια, αλλά δείχνει ότι δεν θα υπάρξει αυτή η διοίκηση κοινής αποδοχής δεν θα υπάρχει.

Δεν διάβασα τι είπε ο κ. Νίκας, αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν εκτός και αν οι Ενώσεις έχουν αυξηθεί και δεν το ξέρω. Αν έγιναν ξαφνικά… 120 οι Ενώσεις δεν πιστεύω ότι ισχύουν όσα γράφονται. Εγώ ξέρω ότι οι 50 από τις 53 Ενώσεις στηρίζουν Ζαγοράκη. Δεν νομίζω ότι βγαίνουν τα κουκιά…

Αν έχει προσωπική σχέση ο κ. Νίκας με τον κ. Μελισσανίδη δεν το ξέρω, αλλά η Ένωση του κ. Νίκα στηρίζεται από την ΑΕΚ, όπως οι περισσότερες Ενώσεις έχουν στήριξη από κάπου, εμείς στην ΕΠΣ Ηρακλείου δεν στηρίζεται από κανέναν. Ακούγεται ότι η ΕΠΣ Βοιωτίας ανήκει στο άρμα της ΑΕΚ.

Είμαστε στην Ελλάδα και εδώ μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Ο μόνος που θα κρίνει είναι η κάλπη. Ποιος και πόσοι στηρίζουν τον Ζαγοράκη θα το δούμε στις 27 του μήνα.

Μίλησα με τον Ζαγοράκη εδώ και κάποιες μέρες πριν γίνει αυτή η ανακατωσούρα. Με πήρε να ζητήσει την στήριξη μου, εννοείται ότι εμείς την στηρίζουμε. Εμείς από το 2012 έχουμε πει για πρόεδρο κοινής αποδοχής και από τότε είχαμε πει για τον Ζαγοράκη. Ο Θοδωρής πέραν της φιλίας που έχουμε, του ευχήθηκα γιατί ο δρόμος είναι δύσβατος και ανηφορικός. Του είπα ότι δεν είναι εύκολο, όσο και αν τον στηρίζουν αρκετοί. Αυτό το έκτρωμα που λέγεται ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πρέπει να το αφήσουμε να το διοικήσουν άνθρωποι που γνωρίζουν. Δεκαετίες τώρα  βλέπουμε τα ίδια. Πρέπει να πάμε σε κάτι άλλο και να υλοποιήσουμε την πρόταση περί κοινής αποδοχής. Είναι η μόνη ρεαλιστική ελπίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο δύσκολο και αν είναι.

Αυτή η φαρσοκωμωδία που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι κάτι φοβερό, γιατί μια εβδομάδα πριν έτυχε να διαβάζω μια ανακοίνωση του κ. Νίκα ότι στηρίζει τον Ζαγοράκη και μάλιστα με απόφαση της ΕΠΣ Βοιωτίας το περασμένο Σάββατο. Είναι παράξενη η κατάσταση και σκέφτομαι διάφορα…

Όλα τα αυτά σηματοδοτούν ότι αυτή η χρόνια ποδοσφαιρική παρακμή συνεχίζεται και αυτή την φορά. Όλοι πιστέψαμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι, ακόμα και ο πρωθυπουργός στηρίζει την υποψηφιότητα Ζαγοράκη, δυστυχώς ο πάτος έχει και άλλο… πάτο από ότι φαίνεται.

Είμαι έμπειρος παράγοντας και χρόνια στο ποδόσφαιρο. Εδώ έχουμε κενό νόμου, γιατί ο νόμος λέει ότι ο Ζαγοράκης μπορεί να κατέβει, αλλά από την άλλη ο νόμος λέει ότι οι διεθνείς μπορούν να κατέβουν με πρόταση μιας Ένωσης. Έχουμε σύγκρουση νόμων γιατί οι 5-6 διεθνείς παίκτες έχουν πρόταση μόνο από μια Ένωση, γιατί σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ πρέπει να έχουν προταθεί από τουλάχιστον δυο Ενώσεις και όχι από μια. Η εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ θα κρίνει τις υποψηφιότητες την Κυριακή το πρωί στις 21 του μήνα. Θα πάρει όλες τις υποψηφιότητες και θα κρίνει αν έχουν τα προαπαιτούμενα για να μπορούν να κατέβουν υποψήφιοι. Μην σας φανεί παράξενο, αν κάποιοι δεν μπορέσουν να κατέβουν τελικά στις εκλογές. Πολύ πιθανό με τέτοια ατμόσφαιρα, να δούμε την Κυριακή να αποφασίσει η επιτροπή ότι είναι όλα καλά με τις υποψηφιότητες και μετά από 48 ώρες να… τρέχουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, για αυτό σας είπα ότι θα έχουμε παράταση και… πέναλτι στις εκλογές της ΕΠΟ.

Παίζει και το σενάριο να μην έχουμε καν εκλογές στις 27 του μήνα! Είμαστε σε ένα.. τρελοκομείο που δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει αύριο. Με όλα όσα θα γίνουν, είναι και αυτό ένα σενάριο. Επειδή υπάρχει αυτή η… αρένα, μήπως αλλάξουν τα δεδομένα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X