Γιούρκα γιατί δε λες ποιος σε πρότεινε;

Γιούρκα γιατί δε λες ποιος σε πρότεινε;

Ο Γκρανκάσας γράφει για τις δηλώσεις του Γιούρκα Σεϊταρίδη με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιούρκας Σεϊταρίδης με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ δήλωσε ότι επειδή τον πρότεινε η ΕΠΣ Χανίων δεν σημαίνει ότι τον πρότεινε ο Μαρινάκης. Εγώ τον πιστεύω. Ξύπνησαν ένα πρωί στην Κρήτη και τον διάλεξαν!

Εκτός και αν τον έχει προτείνει ο… Μελισσανίδης! Βεβαίως έχει πλάκα που δε μας λέει ο Γιούρκας ποιος τον πρότεινε. Και επειδή είμαι και καλός άνθρωπος, δε ρωτάω γιατί δε τον ρώτησε αυτός που του πήρε τη συνέντευξη, από που και ως που προτάθηκε από τη συγκεκριμένη Ένωση.

Την ίδια ώρα το σωματείο του Πειραιά και τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ (με την οποία έχουν κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματά τους), μιλάνε για νέα πρόσωπα. Αυτά τα οποία δεν πίστευαν πριν τους ανατρέψουν και τους πετάξουν εκτός της Ομοσπονδίας.

Μιλάω για τότε που χρησιμοποιούσαν τα καλά, τα άσπιλα και αμόλυντα παιδιά που είχαν βγάλει το κατηχητικό. Αυτούς που τώρα αποκαλούν βλαχοπροέδρους. Αυτούς που τώρα τους «βρωμάνε». Μάλιστα μας ενημέρωσαν πως θέλουν ανθρώπους με όραμα, με φιλοδοξία, με γνώση.

Και κυρίως με την επιθυμία να συνδράμουν ουσιαστικά ώστε να «γυρίσει» η σελίδα στο πολύπαθο ποδόσφαιρο μας. Και μετά πρόσθεσαν το όνομα του Γιώργου Ανατολάκη…

Και μία απορία για το τέλος: Γιατί στο λιμάνι σιγοψιθυρίζουν ότι δε θα γίνουν Εκλογές; Τι τους έχει τάξει ο Λευτεράκης;

Ο Γκρανκάσας

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X