Αυτό είναι το νέο εξώφυλλο του ΒΗΜΑ gazino μετά την κατακραυγή

Αυτό είναι το νέο εξώφυλλο του ΒΗΜΑ gazino μετά την κατακραυγή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε θέμα της ημέρας στα social media και όχι μόνο εξελίχθηκε η διαφήμιση του Βήματος της Κυριακής, ιδιαίτερα για το εξώφυλλο του ένθετου περιοδικού Βημαgazino της εφημερίδας.

Στο σποτάκι που ανέβηκε στη σελίδα του Βήματος διαφήμιζε το περιοδικό στο εξώφυλλο του οποίου οι υπεύθυνοι της εφημερίδας είχαν τίτλο «ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΡΕΦΟΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1821-2021» και στην εικόνα που το συνόδευε υπήρχαν Έλληνες και ξένοι πολιτικοί φωτοσοπαρισμένοι πάνω στα σώματα και τα πρόσωπα Ελλήνων οπλαρχηγών του ’21.

Οι αντιδράσεις από τους αναγνώστες της εφημερίδας αλλά και μεγάλη μερίδα των social media μόλις αντέδρασαν άμεσα με καυστικά σχόλια, σατιρικές φωτοσοπιές και αρνητικά reaction αναγκάζοντας τους διαχειριστές της σελίδας να κατεβάσουν άμεσα το βίντεο και να κάνουν έντιτ ένα παλιό έντυπο του Bημαgazino από τις 10 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X