«Ο Μπάρκας δεν τα έχει καταφέρει στη Σέλτικ, δεν μπορεί να είναι τόσο κακός όσο έδειξε»

Ετσι έφαγε τα 2 γκολ του αποκλεισμού ο Μπάρκας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο παλαίμαχος φορ της Σέλτικ, Φρανκ ΜακΑβένι άσκησε σκληρή κριτική στον Βασίλη Μπάρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος φορ της Σέλτικ, Φρανκ ΜακΑβένι άσκησε σκληρή κριτική στον Βασίλη Μπάρκα για τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Γλασκώβης.

«Έμεινε εκτός αποστολής από την εθνική Ελλάδας διότι η αυτοπεποίθηση του έχει κλονιστεί. Είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις την πίεση στη Σέλτικ. Η φανέλα σε κάποιες πλάτες είναι πολύ βαριά. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση.

Προκαλεί έκπληξη γιατί δεν υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο αυτή τη στιγμή. Το μέγεθος του συλλόγου όμως μπορεί να σε λυγίσει και ο Μπάρκας είναι ένας από αυτούς», τόνισε ο ΜακΑβένι προσθέτοντας:

«Ο Μπάρκας δεν τα έχει καταφέρει. Δεν μπόρεσε να πιάσει τίποτα, ούτε κρύωμα. Όλα τα σουτ πήγαν μέσα. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακός όσο έδειξε, αλλά σίγουρα η αυτοπεποίθηση του έχει κλονιστεί».

O 26χρονος τερματοφύλακας κατέγραψε στο πρωτάθλημα Σκωτίας 13 συμμετοχές διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 6 αναμετρήσεις, ενώ συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της Σέλτικ 20 φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X