Νέα Φιλαδέλφεια: Τέλος το τσιμέντο από το Αλσος, που αναβαθμίζεται με πρωτοβουλία Βούρου και ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Νέα Φιλαδέλφεια: Τέλος το τσιμέντο από το Αλσος, που αναβαθμίζεται με πρωτοβουλία Βούρου και ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε πως διαμορφώνεται το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναβαθμίζεται το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Γιάννη Βούρου και την συνδρομή της ΑΕΚ.

Μετά την ψήφιση των προτάσεων της παράταξης του Γιάννη Βούρου για τη διαxειριστική και τη συνολική αναβάθμιση του Αλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, άρχισε και η δουλειά. Σε συνέχεια της απαλλαγής του Αλσους της Νέας Φιλαδέλφειας από τα απορριμματοφόρα, με την παρέμβαση της ΑΕΚ και τότε η δουλειά συνεχίζεται. Εχει μπει για τα καλά μπροστά η επιχείρηση εξαφάνισης του τσιμέντου από το Αλσος, κόντρα σε όσα διαδίδονται κατά καιρούς για… επιχειρήσεις μέσα στο Αλσος.

Σήμερα, οι μπουλντόζες μπήκαν μπροστά για να γκρεμίσουν τα τσιμέντα είναι του παλιού ζωολογικού κήπου που τόσα χρόνια υπήρχαν μέσα στο Αλσος. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν τα πάντα ώστε να φυτευτούν καινούργια δέντρα στη θέση τους. Η συνολική αναδάσωση μάλιστα που θα γίνει θα είναι υπερδιπλάσια του ισοζυγίου πρασίνου που προβλέπεται.

Φυσικά, η προσπάθεια του Δήμου στηρίζεται από την ΑΕΚ προκειμένου να υπάρξει ένα Αλσος πραγματικό κόσμημα.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τις εργασίες στο Αλσος:

Νέα Φιλαδέλφεια: Τέλος το τσιμέντο από το Αλσος, που αναβαθμίζεται με πρωτοβουλία Βούρου και ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Νέα Φιλαδέλφεια: Τέλος το τσιμέντο από το Αλσος, που αναβαθμίζεται με πρωτοβουλία Βούρου και ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X