Εξω φρενών ο Μαρινάκης με το πρωτοσέλιδο του «ΒΗΜΑgazino» με τον Μητσοτάκη

Εξω φρενών ο Μαρινάκης με το πρωτοσέλιδο του «ΒΗΜΑgazino» με τον Μητσοτάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξω φρενών έγινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μόλις έμαθε για το πρωτοσέλιδο που έφτιαξαν στο ΒΗΜΑgazino και στο οποίο παρουσίαζαν τον πρωθυπουργό και πολλούς ξένους ηγέτες ως.. “ήρωες του 1821”.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο ιδιοκτήτης της Alter Ego μόλις πληροφορήθηκε για το σχετικό θέμα έγινε έξαλλος. Αμέσως έδωσε εντολή στον διευθυντή της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” Αντ. Καρακούση και στην διευθύντρια του περιοδικού ΒΗΜΑgazino Μαργαρίτα Σφέτσα να αλλάξουν πρωτοσέλιδο.

Λίγο αργότερα αποσύρθηκε το βίντεο με την παρουσίαση του τεύχους, ενώ στη συνέχεια «εξαφανίστηκε» και η φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook.

Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν θα προλάβουν να αλλάξουν και το πρωτοσέλιδο στο τυπογραφείο μιας και για όσους δεν το γνωρίζουν τα περιοδικά που κυκλοφορούν μαζί με τις κυριακάτικες εκδόσεις τυπώνονται Τετάρτη ή Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ΒΗΜΑgazino θα κυκλοφορήσει, αν κυκλοφορήσει έτσι όπως σχεδιάστηκε, την Κυριακή 21 Μαρτίου μαζί με το ΒΗΜΑ.

Πηγή: zoornalistas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X