Μουρίνιο: «Δεν έκαναν ούτε τα... βασικά της ζωής οι παίκτες μου»! (VIDEO)

Μουρίνιο: «Δεν έκαναν ούτε τα... βασικά της ζωής οι παίκτες μου»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε απέναντι στην κάμερα για το flash interview και προσπάθησε να εξηγήσει το κάζο των «σπιρουνιών» και την ήττα (3-0) από τους Κροάτες στην παράταση για την επιβεβαίωση ενός σοκαριστικού αποκλεισμού των Λονδρέζων.

«Η άλλη ομάδα άφησε τα πάντα στο γήπεδο, άφησε ιδρώτα, αίμα και στο τέλος άφησε και δάκρυα χαράς. Υπήρχε τεράστια διαφορά νοοτροπίας. Είπα στους παίκτες μου και πριν από το ματς και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ότι θα μετρούσε η νοοτροπία, όμως έδειξαν ότι δεν το θεώρησαν σημαντικό ματς.

Δεν ήταν μονάχα ότι δεν έκαναν τα βασικά του ποδοσφαίρου, δεν έκαναν ούτε τα τα βασικά της ζωής. Δεν σεβάστηκαν τη δουλειά μας και δεν έδωσαν τίποτα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ν’ απολογηθώ στους οπαδούς μας. Αισθάνομαι κάτι παραπάνω από λύπω κι εγώ επειδή σέβομαι τη δουλειά μου θεωρώ σημαντικό κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μονάχα να είσαι καλύτερος αππό τον άλλον σε ποιότητα. Είναι να έχεις τα βασικά. Να έχεις σωστή νοοτροπία. Σε αυτό μας νίκησαν» είπε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X