Φάκελος «τραυματίες ΑΕΚ»: Ποιοί λείπουν, πότε επιστρέφουν

Φάκελος «τραυματίες ΑΕΚ»: Ποιοί λείπουν, πότε επιστρέφουν
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr καταγράφει τα δεδομένα για τους απόντες της μπασκετικής ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει δει την τύχη να της γυρίζει την πλάτη σε πολλές περιπτώσεις, μετρώντας πολλές και σημαντικές απώλειες, που έχουν δημιουργήσει κενά στο ρόστερ.

Η Βασίλισσα παρ’ όλα αυτά πηγαίνει κόντρα ακόμα και στα προβλήματά της, όσο μεγάλα κι αν είναι, φροντίζοντας να μένει ανταγωνιστική. Και αυτό οφείλεται στη δουλειά του Ηλία Παπαθεοδώρου και των παικτών του, στην κλάση τους και στην εμπειρία τους. Στη δίψα τους να μην χάνουν…

Το enwsi.gr καταγράφει τις ατυχίες που βιώνει η ΑΕΚ με τους παίκτες της και παρουσιάζει τα δεδομένα σχετικά με την κατάστασή τους. Εν ολίγοις πότε να υπολογίζει να επιστρέψουν οι άνθρωποι της Ενωσης

Νίκος Γκίκας

Τραυματισμός: Ρήξη πολλαπλών συνδέσμων αριστερής ποδοκνημικής άρθρωσης

Πότε επιστρέφει: Ο διεθνής γκαρντ έχει πολύ δυνατό οργανισμό κάτι που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Βρίσκεται σε τελικό στάδιο στην επιστροφή του και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να μπει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

Γιανίκ Μορέιρα

Τραυματισμός: Ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης

Πότε επιστρέφει: Ο Ανγκολέζος έχει πετάξει τις πατερίτσες και κυκλοφορεί με προστατευτική μπότα στο πόδι. Ακόμα βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης, κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του αργεί ακόμα.

Νίκος Ζήσης

Κατάσταση: Πρόβλημα υγείας

Πότε επιστρέφει: Ο αρχηγός της ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες όμως τώρα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο 100%.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς

Κατάσταση: Πρόβλημα υγείας

Πότε επιστρέφει: Το ίδιο που ισχύει και με τον Ζήση. Βρίσκεται τώρα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο 100%.

Μάρκους Σλότερ

Τραυματισμός: Θλάση 2ου βαθμού δεξιού γαστροκνημίου

Πότε επιστρέφει: Ο Αμερικανός σέντερ αποκόμισε τον τραυματισμό στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναμένεται να λείψει για 4-6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του αναμένεται τον Απρίλιο στη δράση.

Κίνγκσλεϊ Μόουζες

Τραυματισμός: Διάταση της αριστερής ποδοκνημικής

Πότε επιστρέφει: Ο τελευταίος -χρονικά- άτυχος της φετινής ΑΕΚ τραυματίστηκε σε ανύποπτη στιγμή στο παιχνίδι με την Στρασμπούρ. Αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται συνεχώς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X