Αγωνία για το παιδάκι που έπεσε μέσα σε βαρέλι και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή (VIDEO)

Αγωνία για το παιδάκι που έπεσε μέσα σε βαρέλι και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται το δίχρονο αγοράκι που το μεσημέρι της Τετάρτης έπεσε μέσα σε ένα βαρέλι με ασβεστόνερο.

Οι ελπίδες παραμένουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια στο πρώτο θαύμα που έγινε με την ανάταξή του μετά από σχεδόν δυο ώρες, χάρη και στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που έγινε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

Όπως αναφέρει το cretalive, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, οι γονείς του παιδιού ζήτησαν να αεροβαπτιστεί, κάτι που έγινε. Στον μικρό δόθηκε το όνομα Ζαχαρίας!

Συγγενείς και φίλοι έχουν σπεύσει στο πλευρό της οικογένειας, όσο το επιτρέπουν τα μέτρα που είναι σε ισχύ στο νοσοκομείο, να συμπαρασταθούν, να δώσουν ένα ψήγμα βοήθειας, όσο αυτό είναι δυνατό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Creta24, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Χαλκιαδάκης, το παιδί νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση, διασωληνωμένο ενώ οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες. Ο κ. Χαλκιαδάκης ανέφερε πως το μικρό αγόρι, έφτασε στο ΠΑΓΝΗ με ασθενή σφυγμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X