Αυτός είναι ο 74χρονος παράγοντας κολύμβησης που ασελγούσε σε ανήλικες (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο 74χρονος παράγοντας κολύμβησης που ασελγούσε σε ανήλικες (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 74χρονου παράγοντα του κολυμβητικού Συλλόγου Περιστερίου Θεοχάρη Ασημακόπουλου, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης.

Πρόκειται για τον Ασημακόπουλο Θεοχάρη του Ιωάννη και της Ιωάννας, γεννηθέντα στις 12-4-1947 στο Περιστέρι Αττικής.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κάτωθι αξιόποινες πράξεις:

-Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.
-Κατάχρηση ανηλίκου με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.
-Βιασμό.
-Παράνομη κατοχή όπλων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Πώς προσέγγιζε ο παράγοντας του συλλόγου τις ανήλικες

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο αθλήτριες ανέφεραν ότι βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία μετά από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου. Ο 74χρονος, σήμερα, είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση.

Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μη μιλήσουν σε κανέναν. Οι δύο ανήλικες φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως είπαν στην αστυνομία, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Αυτός είναι ο 74χρονος παράγοντας κολύμβησης που ασελγούσε σε ανήλικες (ΦΩΤΟ) Αυτός είναι ο 74χρονος παράγοντας κολύμβησης που ασελγούσε σε ανήλικες (ΦΩΤΟ)

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X