Απίστευτο: 3 μήνες μετά... αποφάσισαν στην ΚΕΔ ότι ήταν τελικά οφσάιντ το 3-4 στο Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ! (VIDEO)

Απίστευτο: 3 μήνες μετά... αποφάσισαν στην ΚΕΔ ότι ήταν τελικά οφσάιντ το 3-4 στο Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σεμινάριο στην ΚΕΔ με 25 διαιτητές και αποφάσισαν ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Μπαξεβανίδη στις 13 Δεκεμβρίου 2020!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΚΕΔ στάθηκε σε μία φάση στο… τρελό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είχε γίνει στη Ριζούπολη και η Ενωση είχε επικρατήσει με 3-4 για την 12η αγωνιστική της Super League στις 13 Δεκεμβρίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα, η φάση που απασχόλησε και ρωτήθηκαν μέσω του video quiz οι 25 διαιτητές, ήταν εκείνη των καθυστερήσεων, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαξεβανίδης με κεφαλιά, μείωσε για το τελικό 3-4. Και έκανε το ματς… ροντέο μετά!

Ο ρέφερι Γκορτσίλας έδειξε σέντρα, αφού και η σημαία του βοηθού Κολοσιώνη από την Αιτωλοακαρνανία έμεινε κάτω, αλλά σύμφωνα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί. Αυτό είχε πει τότε ο Αγγλος Αρχιδιαιτητής!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Ντάουντα που είναι σε θέση οφσάιντ, αν και δεν κάνει κίνηση να παίξει τη μπάλα, επηρεάζει τη φάση και συγκεκριμένα την προσπάθεια του Τσιντώτα. Και κανονικά θα έπρεπε να ακυρωθεί.

Το γκολ, λοιπόν σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, δεν έπρεπε να μετρήσει. Και έτσι ήταν μεγάλο λάθος του διαιτητή Γκορτσίλα και του Ευαγγέλου στο VAR! Και τελικά αποδείχθηκε αυτό 3 μήνες μετά!

Η φάση στο Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

Θυμηθείτε τη συγκεκριμένη φάση και το ματς στην επεισοδιακή νίκη της ΑΕΚ

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X