Διάψευση της παραγωγής για τους μισθούς που ακούγονται στο Survivor (VIDEO)

Διάψευση της παραγωγής για τους μισθούς που ακούγονται στο Survivor (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ποσά που έχουν ακουστεί ως οι αμοιβές που λαμβάνουν οι παίκτες του Survivor 4 είναι τουλάχιστον εξωπραγματικά. Ωστόσο η ίδια η παραγωγή του παιχνιδιού έσπευσε να διαψεύσει τις αστρονομικές αμοιβές.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης ο Χάρης Λεμπιδάκης βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα του Ευτυχείτε και ανέφερε πως η παραγωγή είναι έξαλλη με τα όσα γράφονται.

«Είναι μια πληροφορία που πήρα εχθές το βράδυ, μια τα ξημερώματα μάλλον, που μίλησα με μηνύματα με άτομο από την παραγωγή της Ατζούν Μίντια γιατί είχα στείλει από εχθές το πρωί που είχε βγει στην δημοσιότητα ένα άρθρο με τις αμοιβές των παικτών, που γράφτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6 χιλιάρικα, ο Παππάς 5 ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη έπαιρνε 6.500 την εβδομάδα.

Από την εταιρεία παραγωγής πραγματικά είναι έξαλλοι που έχουν διαρρεύσει αυτές οι πληροφορίες και όπως μου είπε χαρακτηριστικά το άτομο που μίλησα και είναι γένος θηλυκού, μου είπε “λένε ότι θέλουν, δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά, μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι μόνο δυο τρεις παίκτες έχουν καλή αμοιβή που πράγματι υπάρχει απόκλιση με τους υπόλοιπους παίκτες”. Το ταβάνι σε παίκτη είναι 5.000 ευρώ. Δηλαδή υπάρχει ένας παίκτης που παίρνει 5 χιλιάδες ευρώ.”, είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X