Ετοιμο το ανανεωμένο app του enwsi.gr -Σε iOS και Αndroid

Ετοιμο το ανανεωμένο app του enwsi.gr -Σε iOS και Αndroid
Photo Credits: INTIME

H νέα σύγχρονη εφαρμογή του enwsi.gr είναι έτοιμη και καλύτερη από ποτέ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εφαρμογή του enwsi.gr επέστρεψε! Πιο σύγχρονη, πιο ενημερωμένη, πιο φιλική!

Με σεβασμό στην ενημέρωση και την άνεση του αναγνώστη, το enwsi.gr μπαίνει μπροστά στη νέα εποχή. Και ως το πιο σύγχρονο και πλήρες «κιτρινόμαυρο» site, σας προσφέρει πλέον τη νέα του εφαρμογή για τα κινητά ή τα tablets σας!

Μπορείτε να την βρείτε τόσο σε συσκευές Android μέσω του PlayStore, όσο και σε συσκευές με iOS μέσω του ΑppStore της Apple. Φυσικά, δωρεάν.

Τι θα βρείτε στο νέο app του enwsi.gr:

Ολα τα νέα και τις ειδήσεις που αφορούν την ΑΕΚ. Αναλυτικότερα, τα τελευταία νέα για την ΑΕΚ, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το νέο γήπεδο, όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα και τα πάντα που αφορούν όλο τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο, καθώς και τα blog όλων των αρθρογράφων του enwsi. καθώς και τα VIDEOS με τις εκπομπές μας και τα καθημερινά σχόλια των δημοσιογράφων μας. Παράλληλα, διαβάζετε όλα τα νέα και τις τελευταίες ειδήσεις από όλο τον κόσμο, αθλητικά, πολιτικά και κοινωνικά, καθώς και τα πιο hot gossip.

Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα για να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις για όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αλλά και να έχετε όλα τα νέα με ένα… κλικ και οργανωμένα!

  • Για τους χρήστες Android, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή του enwsi.gr πατώντας ΕΔΩ.
  • Για τους χρήστες συσκευών Apple, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή του enwsi.gr πατώντας ΕΔΩ.

Καλή θέαση, καλή ανάγνωση!

Enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X