Υπουργείο Ανάπτυξης: Προτείνει καθολικό άνοιγμα του λιανεμπορίου (VIDEO)

Υπουργείο Ανάπτυξης: Προτείνει καθολικό άνοιγμα του λιανεμπορίου (VIDEO)

Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου πρόκειται να επαναλειτουργήσουν με ραντεβού υπηρεσίες ομορφιάς, όπως κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και περιποίησης άκρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει ήδη αποστείλει δέσμη προτάσεων στην επιτροπή εμπειρογνωμώνων του υπουργείου Υγείας, ώστε να την επεξεργαστεί και να δώσει το ok για να προχωρήσουμε σε μερική άρση του lockdown.

Όπως παρουσίασε σήμερα το Mega, τη Δευτέρα 22/3 πρόκειται να επαναλειτουργήσουν με ραντεβού υπηρεσίες ομορφιάς και συγκεκριμένα κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και κέντρα περιποίησης άκρων.

Αυτό θα γίνεται χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό και με αποστολή του αριθμού 2 στο 13033. Όσον αφορά τις 29 Μαρτίου σχεδιάζεται καθολικό άνοιγμα του λιανεμπορίου, χωρίς click away ή click in shop.

Διαδημοτικοί περιορισμοί δεν θα υπάρχουν ωστόσο σε ένα κατάστημα 100 τ.μ. θα μπορούν να εισέλθουν μέχρι και τέσσερα άτομα και ανά 25 τ.μ. θα μπορεί να εισέλθει επιπλέον ένα άτομο. Παράλληλα τίθεται σε εφαρμογή καινούργιος πενταψήφιος αριθμός, το 13032, όπου θα στέλνουμε μήνυμα με ονοματεπώνυμο μία φορά την ημέρα για να μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας, για τις οποίες η διάρκεια θα πρέπει να είναι τρεις ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X