Μπαρτσελόνα: Στο στόχαστρο του Κούμαν ο Ντεπάι (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Στο στόχαστρο του Κούμαν ο Ντεπάι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μέμφις Ντεπάι αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν κάνει ήδη τις πρώτες του σκέψεις για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αν και η θέση του στην Μπαρτσελόνα είναι επισφαλής. Θέμα Κούμαν δεν έχει τεθεί από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζόαν Λαπόρτα, ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός ήταν επιλογή του πρώην προέδρου των «μπλαουγκράνα», Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Οριόλ Ντομενέκ, ο 57χρονος τεχνικός διεμήνυσε στο περιβάλλον του Μέμφις Ντεπάι να μην υπογράψει σε άλλη ομάδα, καθώς ο Κούμαν θα κάνει τα πάντα για να υπογράψει 27χρονος Ολλανδός διεθνής στους Καταλανούς.

Το συμβόλαιο του Ντεπάι εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Η Λυών επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ωστόσο γνωρίζει εκ των προτέρων ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να το κάνει, μια και ο Ντεπάι μένει ελεύθερος κάτι που τον κάνει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, μια εκ των οποίων η Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X